sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ei mene ihan niinku Strömssöössä

Huokaus.

Meillä on mielestäni ollut ihan ok ja siedettävä suunnitelma Worldseihin, kun ottaa huomioon, että me kuitenkin olemme aikuisia lajin harrastajia. Suunnitelma oli, että Worlds-treenejä on kaksi kertaa viikossa. Yhteensä kylläkin vaan 1,5h mikä on kaiken kaikkiaan todella vähän. Worlds-tason kisoihin tuo on ihan naurettavan vähän, mutta on se silti kaksi kertaa viikossa.

Tai olisi jos homma skulaisi. Mutta kun ei. Emme ole enää kouluikäisiä teinejä, jotka voivat halutessaan omistaa lähes kaiken ylimääräisen aikansa harrastukselleen, ja joiden vanhemmat maksavat kaiken. Meillä on muutakin elämää. On töitä ja on velvoitteita ja on muitakin menoja. Viikossa on aikaa vain rajallinen määrä.
Ja sitten meilläkin on näitä pirskatin tauteja. Seuraus: ihan hyväkään suunnitelma ei sitten kumminkaan vaan toimi.

Viime viikolla ei treenattu kertaakaan. Tällä viikolla ei paljon paremmalta näytä, kun tauti alkoi kaataa meitä tanssijoita. Itse jätin jo tiistaisen jumpan ja torstain menon väliin ja olen nyt kolme päivää nysvännyt neljän seinän sisällä, mutta en minä tänäänkään vielä tanssia uskalla. Ja sekös ottaa päähän.

Ei me ny ihan putkeen juu ei.
Worldseihin tasan 10 viikkoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti