maanantai 20. huhtikuuta 2015

Viikko 16 (ja 17): Swim or sink...

Vko 16 päättyi räpiköinnin ja uppoamisen rajalle. Riippuu hiukan siitä mikä katsotaan uppoamiseksi.

Aikast kamala viikko. "Tämä pakko tehdä tällä viikolla" -listalla oli julmetusti asioita, joista osa tuli vielä puskista ilman ennakkovaroitusta muutenkin jo täyteen kalenteriin. Nyt kello on 02:06 ja huomiselle olisi vielä kaksi "pakko tehdä huomiseksi" -asiaa.

Ei pysty. Olen aivan järkyttävän väsynyt. Silmät ei pysy enää auki, ja ajatustyö on ihan nolla.
Alkuviikko meni sellasilla keskimäärin neljän tunnin yöunilla, voin kertoa että torstaina alkoi tuntua, enkä sen jälkeisistä yöunista enää määriä muista, lopetin laskemisen. Lauantaina meni hyvää työntekoaikaa lähes kolmen tunnin verran levottomiin päikkäreihin, mitkä eivät edes juurikaan auttaneet. Eikä tämä edes helpota ennen ensi viikonloppua. Tai toukokuun loppua, oikeastaan.
Jos olen toukokuun lopussa hengissä ja selväjärkinen, jo se yksin on saavutus.

Kiireisen kalenteri. Joku voisi kyllä sanoa tähän, että eihän tuo vielä mitään...

2 kommenttia:

  1. Mitää, eikö postauksia ole enää tämän enempää?! Taidat tosiaan olla kiireinen, mutta toivottavasti jatkoa seuraa, olen niin tyytyväinen kun vihdoin löysin tämän mainion blogisi! :) Toivotan mitä parhainta vointia pohkeellesi ja kaikkea hyvää sinullekin, feisissä nähdään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)! Nyt on tosiaan ollut pitkää kirjoitustaukoa, mutta en ole ajatellut vielä kokonaan tätä blogiani hylätä. Muutamia luonnoksia on aloitettu, mutta ne eivät koskaan ehtineet valmiiksi asti :D. Jospa viimeistään tuossa loppuvuonna saisi tehtyä jonkun yhteenvedon kaikesta tästä aika huikeasta vuodesta.
      Tosi kiva kun tulet feisiin, pian nähdään :)!

      Poista