maanantai 19. lokakuuta 2015

After the Feis

Viikonloppuna se sitten oli, tämän vuoden irkkusuururakka. Nordic Feis 2015 -tapahtuman Head of Feis ja homman kasaan saaminen. Loppuvaiheilla keskiviikosta sunnuntaihin mentiin neljän tunnin yöunilla. Joihin aivot taisivat muuten turhan nopeasti tottua, sillä kun viime yönä viimein olisi saanut nukkua, niin heräsinkin ihan vasten tahtoani taas n. neljän tunnin yöunien jälkeen klo 03:50 eikä uni enää takaisin tullut... Julmaa! Jospa ensi yönä...? Please?

Joten olihan siinä feisin järjestämisessä hommaa ja organisoimista ja tekemistä, mutta onneksi ei tarvinnut tehdä sitä yksin vaan kaverina oli aivan loistava tiimi! Kaiken kiireen keskellä oli ihan älyttömän kivaa! Hyvällä porukalla ja ihanien ihmisten avulla kaikki on mahdollista! Joten aivan todella, todella paljon lämpimiä kiitoksia ihan kaikille kun autoitte ja osallistuitte ja tulitte paikalle ja olitte luomassa sitä ainutlaatuista Nordic Feis -henkeä - minkä muuten sekä tuomari että muusikkokin olivat huomanneet ja kiittelivät kun sunnuntaina läksiäisillallisella olimme ja kannustivat olemaan kadottamatta sitä. Olimme todella onnekkaita kun saimme avuksemme niin mukavat ammattilaiset kisoihimme.

Tapaamisiin taas seuraavassa feisissä, missä se lieneekään!

Thinking of organizing a feis?
Maybe think again...?

4 kommenttia:

  1. Hienosti meni, suuri kiitos! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olihan se kyllä hauskaa ja on tosi ihanaa kuulla, että väki oli viihtynyt. Nyt sitten vaan lisää treeniä, päätettiin nimittäin muutaman täkäläisen kanssa lähteä Bratislava Christmas Feisiin its.pväviikonloppuna :).

      Poista
    2. Jee, hyvä päätös! :) Toivottavasti saadaan lukea myös siihen treenaamisesta? ^^ ;)

      Poista
  2. Oih... kovin on hiljaista ollut tällä bloginpäivitysrintamalla... Koitan ryhdistäytyä :)! Sitä odotellessa: Bratislava oli hieno reissu :).

    VastaaPoista