torstai 11. huhtikuuta 2013

Did the hundred?


Tuossa aiemmin mainitsin kadonneen lihaskunnon etsinnästä punnerrusohjelman 100 punnerrusta kuudessa viikossa avulla. Kuuden viikon treenaamisen jälkeen olisi siis tarkoitus kyetä sataan yhtäjaksoisesti tehtyyn punnerrukseen. Suuri päivä koitti eilen, ja odotukset olivat - aika matalalla. Uskoin kykeneväni noin 50:een, koska treeniviikoilla sen olin jo tehnyt, plus äheltämällä ja suomalaisella sisulla puskevani siihen ehkä kymmenen päälle, siinä se.
Ja miten kävi? No ha!!

Sata ja yksi!! Vaivalloisesti, mutta silti!

Ikinä en olisi uskonut. Epäilen vieläkin tekeväni jotain kolossaalisen väärin, mutta toisaalta, olen tehnyt punnerrukseni samalla tavalla läpi koko ohjelman, joten vaikka tekniikka olisi väärin, niin väärälläkin tekniikalla tulos kuitenkin nousi siitä 24:stä 101:een. Voittajafiilis :D!

Tästäpä on hyvä jatkaa, joten punnerruksen perään tein alkutestin vatsalihaksiin, 200 vatsarutistusta kuudessa viikossa. Olin hiukan vilkaissut ohjelmaa jo aiemmin ja muistin vain, että tarkoitus on tehdä nimenomaan vatsarutistuksia, vai mitä ne ikinä suomeksi ovatkaan, eli vain yläselän nosto lattiasta, ei koko yläkropan. Tarkkaan en muistanut mikä oli oikeaoppinen tapa, joten ilmankos alkutestin tulos olikin huikeat 101 (joo, mulla on tapana tehdä tasaluvun päälle vielä pakollinen elvistely ykkönen ;)...). Rutistamalla olisin ehkä muutamia vielä päässyt, mutta rajansa nyt kaikella, halusin kuitenkin päästä tänä aamuna ylös sängystäni... Aamulla ihan harmitti, kun ei tuntunut missään paitsi niskassa ja kaulassa, jotka onnistun aina saamaan kipeiksi kun teen vatsalihaksia, mikä on suunnattoman ärsyttävää. Joten ensi viikolla, kun ohjelman aloitan, pitää keskittyä kunnolla oikeaan tekniikkaan.

Tulokseni kuitenkin ilmeisesti osoittautui erittäinkin hyväksi, joten herää tässä yksi suuri kysymys: Mihin ihmeessä ne vatsalihakset katoavat siinä vaiheessa, kun alan tanssia irkkua?! Keskivartalopidosta ei meinaan ole silloin tietoakaan. Toistuvasti saavat opettajaparkani huomautella yläkroppani heilumisesta. Käsittämätöntä. Paitsi että ei ehkä sittenkään. Oikeasti en varmaan osaa vaan mitään keskivartalolihaksiani käyttää. Tämän testin perusteella minulla ei enää ole mitään tekosyytä yläkropan heilumiselle... valitettavasti.

Nyt illalla alkaa näemmä tuntua jo vatsalihaksissakin tuo eilinen testi, sillä lailla. Se vaan, että huomenna pitäisi kyetä tekemään irkkutunneilla ne kidutushooverit. Eipä taas ollut ihan loppuun asti mietitty tämäkään testi ja sen ajoitus...

2 kommenttia:

  1. Vau! Pystyit siis siihen! Onnittelut! :) Itse ajattelin aloittaa saman maanantaina, saa nähdä kuinka naisen käy.. ja hei, mikset ole sanonut että sullakin on blogi? Sattumalta löysin kun katsoin että kuka on blogiani seuraava Swannoc!

    PS. Nikkini Sionnach juontaa juurensa vuosien taa, sain sen lempinimen irkkututultani kun kerroin, että isäni sanoi minua joskus pikkuketuksi. Kuulemma sionnach on kettu iiriksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, hikisesti ähelsin, suoritus se silti sekin :). Ihan hauska ohjelma, suosittelen. Melkein kuin olisi joku ohjaaja komentamassa punnertamaan, mutta itse sai valita ajan, eikä edes vienyt paljon aikaa yhdellä kertaa.

      Njoo, aika matalalla profiililla olen näissä nettielämissäni mennyt... ;)

      Poista