lauantai 8. kesäkuuta 2013

Katse kohti syksyä

Tuossa aiemmin olin kovasti huolissani mahdollisesta tulevan syksyn tyhjyydestä mitä irkkutanssiin tulee. No, eipä ole pelkoa. Onhan tästä puhuttu, mutta jotenkin asia ei ole osunut tajuntaani asti. Mennyt reilu viikko asetti viimein minunkin aivoni oikeille raiteille ja taisin vihdoin tajuta sen ihan oikean edessä odottavan todellisuuden.
Syksyllä on luvassa ihan julmetusti irkkutanssia.

Syksyllä on tiedossa paitsi kisoja ja kisatreenejä, niin myös oma näytöksemme ja sen treenit. Esitykseen treenataan ainakin kaksi kertaa viikossa, kenties jopa kolme, ja siinä ohessa niitä kisatreenejä niin paljon kuin vaan kerkee ja jaksaa ja saleja ja tiloja löytyy.

Vaikka syksyä jo odotankin, ei tämä kesä suinkaan ole mikään "pakko suorittaa ennen kuin syksyyn päästään" -juttu, ei todellakaan. Sää on ollut mitä ihanin, kesäinen, säännöllisesti reilua pariakymmentä astetta ja aurinkoa, ah! Ja kesällähän siis tehdään niitä erilaisia kunnonkohotustreenejä syksyä varten! (Ai jaa? Niin vai...?) Kisa- ja esitystreenitkin jatkuvat läpi kesän niin Dragúnin vuoroilla kuin muutamilla meidän kisaajien omasta kukkarosta puristetuilla omilla lisävuoroillakin. Ja tanssitaanhan Dragúnissa taas kesäceilejäkin kerran viikossa.

Vaikka kesää eletään ja siitä nautitaan, on katse ja ajatukset myös siellä tulevassa kiireisessä syksyssä. Innostuneen odottavana :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti