maanantai 30. syyskuuta 2013

Kisaamisen tuskaisia ja koomisia sivujuonteita 2: Peruukki!

Nyt se on sitten edessä. Se, mitä vannoin etten koskaan tule tämän harrastuksen tiimoilla tekemään.
Peruukin tilaaminen.

Täältä pitäisi nyt löytää oman pään ja naaman väriin sopiva värisävy.
??!!
Ai oikeesti?

Oma pääni on jotain ihme "tummanhaalean ruskeaa" sävyä, mutta sanokaa ny, mikä noista on muka mun väri? Vaaleammat, jotka minun silmään voisivat ruskealta näyttää, ovatkin jotain punaiseen /kultaiseen vivahtavaa, mutta kun taas katsoo tummempia sävyjä, ne näyttävätkin jo liian tummilta. Kun tähän mysteeriin lisätään oma surullisen kuuluisa kykenemättömyyteni tehdä ylipäätään päätöksiä lähes missään asiassa (nimim. kisatanssit edelleen päättämättä...), niin tietäähän sen mitä tästä tulee.
Ei niin yhtään mitään.
Argh! Apua!!

Vertailulähtökohtana tämä pää (Oho! Vähä o pölyä peilissä! Ja valo kyl vääristää väriä.)

Ja sitten näitä tarjolla olevia vaihtoehtoja:

Vaaleanruskea 1 (12)? Puna-kultaa, sanoisin minä.

Vaaleanruskea 2 (10)? Ehkä?

Tummanruskea 1 (8)? Ehkä?

Tummanruskea 2 (6)? Liian tumma?

Joku taisi ehkä sanoa, että kannattaa ottaa mieluummin omaa väriä hiukka tummempi kuin vaaleampi. Olen myös kuullut tanssijasta, joka on mennyt kampaajalle peruukin kanssa, ja pyytänyt värjäämään omat hiukset peruukin sävyyn. Hyvin keksitty ja varteenotettava vaihtoehto ehkä, mutta kun käyttäisin rahani paljon mieluummin johonkin ihan muuhun mielestäni mukavampaan tai itselleni tärkeämpään.
Voi elämä :D!!

2 kommenttia:

  1. En tiedä ootko jo hommannu peruukin, mutta tuli mieleen että ainahan voit ostaa jotain kertaväriä hiuksiis (spray etc.), sellasta mikä lähtee pesussa pois. Eihän siitäkään kyllä ole takuita että löytäisit just oikean värin... :)

    -Laura H.

    VastaaPoista
  2. Olen päässyt tässä peruukkiangstissani vaiheeseen, että tää on oikeestaan aika huvittavaa ja katsotaan mitä tuleman pitää :). Värisävy on vissiin päätetty, mutta peruukkia ei ole vielä tilattu. Kiitos lisävinkistä, pitää sitten katsoa miltä näyttää ja mitä teen, jos/kun peruukki todeksi tulee.

    VastaaPoista